Houdt voedsel tot vijfmaal langer vers

HOUD VOEDSEL

TOT VIJFMAAL LANGER VERS VERGELEKEN MET TRADITIONELE BEWAARMETHODEN

Meer informatie

FoodSaver® werd in 1987 in de Verenigde Staten gelanceerd en is een pionier op het gebied van vacumeersystemen. FoodSaver® heeft exclusieve en diepgaande kennis van vacuüm vershoudsystemen en biedt een volledige reeks apparaten, vershouddozen, zakken, rollen en accessoires voor consumenten. Tot op heden zijn er wereldwijd ruim 20 miljoen FoodSaver®-producten verkocht en we blijven innoveren als onderdeel van onze missie uw voedsel langer vers en goed te houden.

Gooi geen restjes weg

Restjes van zelfgemaakte maaltijden of uit een restaurant kunnen tot vijfmaal langer worden bewaard, zodat u er zelfs weken nadat ze werden geseald nog van kunt genieten.

Koop seizoensproducten in het seizoen

Koop uw seizoensproducten wanneer hun seizoen aanbreekt en ze goedkoper zijn. Zo betaalt u nooit meer de hoofdprijs buiten het seizoen. Geniet van verse bosvruchten en groenten in de winter zonder dat uw budget eronder lijdt.

 

  • † Vergelijkingen omtrent bewaartijd zijn schattingen op basis van bereiding en opslag van voeding. Voor de beste resultaten zijn mogelijk extra accessoires nodig.
  • *Onderzoek door Independent National Food Laboratory, 2003. Claims en demonstraties beschrijven of vertegenwoordigen veelvoorkomend gebruik onder normale huiselijke omstandigheden. De resultaten van individuele gebruikers kunnen enigszins verschillen, afhankelijk van variaties in verwerking, opslagcondities, voedsel en het soort diepvries. ‘Vriesbrand’ wordt gedefinieerd als onomkeerbaar verlies van meetbaar vocht na verloop van tijd.

 

WAAR TE KOOP

Ontdek waar u FoodSaver-producten kunt kopen …

Nu winkelen